حبوبات را از 24 ساعت قبل بهطور جداگانه در مقداری آب خیس کنید (در طول خیساندن، 2 تا 3 بار آبِ آنها را عوض کنید) سپس هنگام پخت، در آبکش بریزید.
2
روی لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و آنها را در قابلمه ای حاوی 2 پیمانه آب بریزید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید لیموعمانی ها در همان آب بمانند، در هنگام مصرف، آنها را از آب خارج کنید.
3
گوشت، دنبه، حبوبات، پیاز (خردشده) و آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانیکه جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ قابلمه را بگذارید تا بهمدت ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه بپزد.
4
در 45 دقیقه آخر پخت، کلم قمری و سیب زمینی را به همراه لیموعمانی و نعناع داغ به آبگوشت اضافه کنید و بگذارید تا کاملا پخته شود.
5
رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن تفت دهید، زردچوبه را به آن بیافزایید و کاملا تفت دهید سپس آن را به همراه پیاز (رنده شده) به آبگوشت اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شود.
6
در اواخر پخت، آبغوره، مقداری نمک و فلفل را به آبگوشت اضافه کنید.
7
آبگوشت را در ظرفی بریزید، گوشت را از استخوان جدا کنید و به همراه حبوبات و سیبزمینیِ پوست گرفته، با گوشتکوب کاملا بکوبید، دنبه را کنار آن قرار دهید و سرو کنید.
نکات آشپزی به روایت سانازسانیا
برای لذیذتر و مغذی ترشدن طعم این دستور، میتوانید بهجای آب از ۱۰ پیمانه استاک گوشت استفاده کنید.