در صورت تمایل، میتوانید بهجای استاک گوشت، از همان مقدار آب بههمراه 3 عدد قرص عصاره گوشت استفاده کنید.
سبزی شامل: تره، اسفناج (از هر کدام 200 گرم)، گشنیز و جعفری (از هرکدام 50 گرم)
روش تهیه
1
حبوبات را بهطور جداگانه از 24 ساعت قبل، در مقداری آب خیس کنید (در طول خیساندن، 2 تا 3 بار آبِ آنها را عوض کنید) سپس هنگام پخت، در آبکش بریزید.
2
نخود را بههمراه یک لیتر استاک در قابلمه ای بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانیکه جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ قابلمه را بگذارید تا نخود به مدت ۴ ساعت بپزد. ۴۰ تا ۶۰ دقیقه پس از پخت نخود، لوبیا را به آن اضافه کنید تا کاملا بپزند.
3
در یک ساعت آخر پختِ حبوبات، بقیه استاک را به همراه عدس به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا کاملا پخته شوند. در تابهای حاوی روغنِ داغ، زردچوبه و تخم گشنیز را تفت دهید.
4
در ظرفی، سبزی را با آرد مخلوط کنید سپس آن را به همراه نیمی از پیازداغ، فلفل سیاه، زیره، زردچوبه و تخم گشنیز تفت داده شده در ۳۰ دقیقه آخر پختِ آش به آن بیافزایید.
5
در اواخر پختِ آش، رشته و نمک را به آن اضافه کنید، مرتبا هم بزنید و بگذارید آهسته بجوشد تا جا بیافتد سپس آن را با نعناع داغ، سیرداغ، زعفران و بقیه پیازداغ تزیین و سرو کنید.