آش رشته ساده

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
نفرات 5 نفر
آماده سازی 20 دقیقه
پخت 300 دقیقه

موارد لازم

نخود 1/2 پیمانه
لوبیا چیتی 1/2 پیمانه
عدس 1/2 پیمانه
استاک گوشت 16 پیمانه
زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای‌خوری
سبزی آش (پاک و خردشده) 500 گرم
آرد 1 قاشق سوپ‌خوری
پیاز داغ 50 گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر زیره سبز 1/2 قاشق چای‌خوری
رشته آش 350 گرم
نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم
زعفران (ساییده و حل‌ شده در آب) به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم

در صورت تمایل، می‌توانید به‌جای استاک گوشت، از همان مقدار آب به‌همراه 3 عدد قرص عصاره گوشت استفاده کنید.

سبزی شامل: تره، اسفناج (از هر کدام 200 گرم)، گشنیز و جعفری (از هرکدام 50 گرم)

روش تهیه

1

حبوبات را بهطور جداگانه از 24 ساعت قبل، در مقداری آب خیس کنید (در طول خیساندن، 2 تا 3 بار آبِ آن‏‏ها را عوض کنید) سپس هنگام پخت، در آبکش بریزید.

2

نخود را بههمراه یک لیتر استاک در قابلمه‏‏ ای بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی‏‏که جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ قابلمه را بگذارید تا نخود به ‏‏مدت ۴ ساعت بپزد. ۴۰ تا ۶۰ دقیقه پس از پخت نخود، لوبیا را به آن اضافه کنید تا کاملا بپزند.

3

در یک ساعت آخر پختِ حبوبات، بقیه استاک را به ‏‏همراه عدس به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا کاملا پخته شوند. در تابهای حاوی روغنِ داغ، زردچوبه و تخم گشنیز را تفت دهید.

4

در ظرفی، سبزی را با آرد مخلوط کنید سپس آن را به‏‏ همراه نیمی از پیازداغ، فلفل سیاه، زیره، زردچوبه و تخم گشنیز تفت ‏‏داده ‏‏شده در ۳۰ دقیقه آخر پختِ آش به آن بیافزایید.

5

در اواخر پختِ آش، رشته و نمک را به آن اضافه کنید، مرتبا هم  بزنید و بگذارید آهسته بجوشد تا جا بیافتد سپس آن را با نعناع داغ، سیرداغ، زعفران و بقیه پیازداغ تزیین و سرو کنید.

امتیاز و دیدگاه کاربران

0 امتیاز دهید
پرطرفدارترین دستورات غذایی