در صورت تمایل، میتوانید بهجای اسپاگتی آماده از اسپاگتی خانگی که روش آمادهسازی آن، در بخش راز و رمزهای پاستا، آمده است استفاده کنید.
روش تهیه
1
ابتدا اسپاگتی را طبق روش راز و رمزهای پاستا آماده و آبکش کنید. یک پیمانه از آبِ آن را نگهدارید.
2
در تابه ای گود حاوی روغنِ داغ به ترتیب، پیاز، هویج، کرفس، سیر و قارچ را تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ و سبزیجات نرم شوند.
3
پس از 30 ثانیه، گوشت چرخ کرده را به تابه بیافزایید و تفت دهید تا آبِ گوشت کاملاً کشیده شود. در حین این کار، گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید، زمانی که گوشت قهوه ای رنگ شد، مقداری نمک، فلفل، جوزهندی و اورگانو را به تابه حاوی گوشت بیافزایید و بگذارید به مدت 5 دقیقه بماند سپس پوره گوجه فرنگی و در آخر، برگ بو را به تابه اضافه کنید.
4
رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید تا خوشرنگ شود، سپس آن را همراه یک پیمانه آبِ پاستا و 250 میلی لیتر آب به تابه حاوی گوشت اضافه کنید. بافت سس باید یکدست و کمی آبکی باشد. اگر خشک شده بود، میتوانید مقداری پوره گوجه فرنگی (مازاد بر دستور) به آن اضافه کنید، سپس حرارت را ملایم کنید تا به مدت 40 دقیقه به صورت ریز جوش بپزد (قبل از سرو، برگ بو را خارج کنید).
5
سس بلونزه را مزه کنید و در صورت نیاز، کمی نمک و فلفل به آن بیافزایید. اسپاگتی را به تابه اضافه کرده و روی حرارت بالا به مدت 2 تا 3 دقیقه مواد را با هم مخلوط و سپس سرو کنید یا میتوانید اسپاگتی را در ظرف مورد نظر ریخته و سس بلونزه را روی آن بریزید و سرو کنید.