این غذا بهترین راه برای استفاده بهینه از مقدار زیادی کدو سبز در فصل تابستان است. بدون شک عاشق این خوراک پنیری با روش پخت آسان آن خواهید شد
2
وسایل مورد نیاز: فر/ظرفی نسوز و مخصوص فر/قاشق/کاسهی گود/ لیسک
3
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید
4
کف و دیوارههای ظرف نسوز و مخصوص فر را با اسپری روغن، کمی چرب کنید
5
کدو سبز و تره فرنگی را با نمک، فلفل، ریحان و اورگانو مزهدار کنید و نیمی از مواد را داخل ظرف نسوز چرب شده ریخته، روی آن را با مقداری پنیر چدار بپوشانید. این عمل را مجدد تکرار کنید
6
در کاسهای گود، خامه پرچرب، پنیر پارمزان، کره و سیر را کاملا با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود سپس روی مخلوط کدو را با این مواد بپوشانید
7
ظرف مخصوص فر را به مدت 40 تا 45 دقیقه درطبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید تا لبهه ای ظرف کاملا قهوهای رنگ شوند. پس از این مدت، کاسرول کدوسبز را با تره فرنگی خردشده تزیین و سرو کنید