کاسرول کدو سبز

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
نفرات 4 نفر
آماده سازی 0 دقیقه
پخت 45 دقیقه

مواد لازم

راهنما
کدو سبز (ورقه‌ای و نازک خردشده) 250 گرم
تره فرنگی (ورقه‌ای خردشده) 2 قاشق سوپ‌ خوری
نمک 1/2 قاشق
دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
ریحان (خشک شده) 1/2 قاشق
اورگانو (خشک شده) 1/2 قاشق
پنیر چدار (رنده شده) 1/2 پیمانه
خامه پرچرب 1/4 پیمانه
پنیر پارمزان (رنده شده) 4 قاشق سوپ خوری
کره (به دمای محیط رسیده) 1 قاشق سوپ خوری
سیر (کوبیده شده) 1 قاشق چای خوری

روش تهیه

1

این غذا بهترین راه برای استفاده بهینه از مقدار زیادی کدو سبز در فصل تابستان است. بدون شک عاشق این خوراک پنیری با روش پخت آسان آن خواهید شد

2

وسایل مورد نیاز: فر/ظرفی نسوز و مخصوص فر/قاشق/کاسه‌ی گود/ لیسک

3

فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید

4

کف و دیوارههای ظرف نسوز و مخصوص فر را با اسپری روغن، کمی چرب کنید

5

کدو سبز و تره فرنگی را با نمک، فلفل، ریحان و اورگانو مزهدار کنید و نیمی از مواد را داخل ظرف نسوز چرب شده ریخته، روی آن را با مقداری پنیر چدار بپوشانید. این عمل را مجدد تکرار کنید

6

در کاسهای گود، خامه پرچرب، پنیر پارمزان، کره و سیر را کاملا با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود سپس روی مخلوط کدو را با این مواد بپوشانید

7

ظرف مخصوص فر را به مدت 40 تا 45 دقیقه درطبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید تا لبهه ای ظرف کاملا قهوهای رنگ شوند. پس از این مدت، کاسرول کدوسبز  را با تره فرنگی خردشده تزیین و سرو کنید

امتیاز و دیدگاه کاربران

ثبت امتیاز

ثبت دیدگاه

پرسش و پاسخ

پرطرفدارترین دستورات غذایی