30 گرم شکر (نرم و دانه ریز) را همراه 100 میلی لیتر آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام بیاید
100 گرم پنیر خامه ای و 75 گرم پودر قند را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید. 250 گرم خامه (فرم گرفته) را در ظرفی دیگر بریزید و با همزن برقی هم بزنید، سپس آن را به مخلوط پودر قند بیافزایید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. رویه پنیر خامه ای را داخل قیف با سرماسوره موج دار بریزید
روش تهیه
1
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید
2
کف سینی فر مستطیل شکل به ابعاد 38*28 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن را با اسپری روغن، کمی چرب کنید
3
مغز پسته، آرد و پودر قند را در مخلوطکن ریخته و یک دقیقه هم بزنید
4
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا کف کند و جای پره های همزن روی آن باقی بماند. شکر را بهتدریج به آن بیافزایید و مجددا با همزن برقی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند
5
مخلوط پسته را به مایه بالا بیافزایید و با لیسک هم زده تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
6
مایه آماده شده را داخل قالب ریخته و بهمدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار داده تا بپزد. در این فاصله، شربت و رویه پنیر خامه ای را طبق دستورات داده شده، آماده کنید
7
پس از پخت، قالب را از فر خارج کرده و بهمدت 30 دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود. پس از این مدت، به وسیله کاتر مستطیلشکل از کیک، قالب بزنید و روی سینی بچینید
8
شربت آماده شده را به وسیله قلم موی مخصوص آشپزی، روی یک لایه از کیک بمالید، سپس روی آن، با قیف یک لایه از رویه پنیر خامه ای را به صورت موج دار بزنید و لایه دیگری از کیک را روی آن قرار دهید و در آخر، مجددا یک لایه رویه پنیر خامه ای روی آن بریزید
9
پودر پسته را روی دسر ریخته و بهمدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. پس از این مدت، دسر اسپانیایی را از یخچال خارج کرده و سرو کنید