قابلی پلو افغانستان

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
نفرات 4 نفر
آماده سازی 20 دقیقه
پخت 45 دقیقه

مواد لازم

راهنما
هویج (خلالی خردشده) 1/2 عدد
کشمش بی‌دانه 75 گ
خلال بادام 1 ق.س
خلال پسته 1 ق.س
شکر 1/2 ق.چ
پودر هل 3/4 ق.چ
پیاز (ریز خردشده) 1 عدد
برنج 3 پ
پودر زیره سبز 1/2 ق.چ
آلو ب.ت.ل
روغن مایع ب.م.ل

روش تهیه

1

 روغن را در تابهای، روی حرارت ملایم، بریزید تا داغ شود سپس خلالهای هویج را بهمدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. هویجها را با کفگیر سوراخدار از تابه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

2

  کشمش را در همان تابه بریزید و بهمدت یک تا 2 دقیقه تفت دهید سپس با کفگیر سوراخدار کشمشها را از تابه خارج کرده و کنار هویج بریزید.

3

خلال بادام، خلال پسته، شکر و 1/2 قاشق چایخوری از هل را در تابه بریزید و حدود یک تا 2 دقیقه تفت دهید تا طلاییرنگ شوند سپس از تابه خارج کرده و کنار هویج و کشمش بریزید. پس از آن، پیاز را به تابه بیافزایید و حدود 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند سپس از تابه خارج کرده و در ظرفی بریزید.

4

 آب روی برنج خیساندهشده را خالی کنید سپس آن را در قابلمهای حاوی آب جوش و مقداری نمک، روی حرارت زیاد، قرار دهید تا برنج بهمدت 6 تا 8 دقیقه بجوشد سپس آبکش کنید.

5

برنج آبکششده را به قابلمه برگردانید. پیاز داغ، زیر و بقیه هل را همراه 2 قاشق چایخوری نمک و 125 میلیلیتر آب جوش به قابلمه بیافزایید. در قابلمه را بگذارید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که بخار برنج بلند شد، حرارت را کم کنید و بگذارید برنج بهمدت 20 دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. پس از پخت، قابلی پلو را در ظرف موردنظر بریزید و روی آن را با مخلوط هویج و کنار آن را با آلو تزیین و سرو کنید.

نکات آشپزی به روایت سانازسانیا

امتیاز و دیدگاه کاربران

ثبت امتیاز

ثبت دیدگاه

پرسش و پاسخ

دوره‌های مرتبط

پرطرفدارترین دستورات غذایی