مک اند چیز

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
نفرات 4 نفر
آماده سازی 20 دقیقه
پخت 20 دقیقه
دستور پخت مک اند چیز خوشمزه

مواد لازم

راهنما
پاستا آلبو 200 گ
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌ شده) ب.م.ل
آرد گندم 30 گ
شیر 500 گ
خردل 1/2 ق.س
پنیر خامه ای 100 گ
موتزارلا (رنده شده) 100 گ

روش تهیه

1

پاستا را همراه کمی نمک، در قابلمهای حاوی مقداری آبِ جوش بریزید و بگذارید 8 تا 10 دقیقه، روی حرارت زیاد بجوشد تا نرم شود سپس آن را آبکش کنید

2

1/4پیمانه از آرد را در تابهای حاوی کره، روی حرارت ملایم، بهمدت 2 دقیقه تفت دهید، سپس شیر، خردل، پنیر خامهای، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و هم بزنید تا سس یکدست و غلیظی به دست آید

3

پاستا را به سس بیافزایید و هم بزنید تا پاستا به سس کاملاً آغشته شود. پنیر چدار و موتزارلا را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا پنیر ذوب شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

4

چیز سوخاری

مخلوط را از داخل قابلمه کف سینی فر حاوی کاغذ روغنی بریزید و سطح آن را با پالت صاف کنید سپس بهمدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید. پس از این مدت، سینی را از فریزر خارج کرده، مک اند چیز را روی تخته کار برگردانید، کاغذ را از آن جدا کرده و بهصورت مکعب مستطیل برش بزنید. مکعبها را در ظرفی حاوی آرد بغلتانید سپس در ظرفی حاوی تخم مرغ (هم زده) آغشته کنید و در انتها، در ظرفی حاوی پودر سوخاری بغلتانید. مکعبها را در قابلمهای کوچک حاوی روغنِ داغ فراوان سرخ کنید تا طلاییرنگ شوند (روغنجوش)، سپس آنها را بهوسیله کفگیر سوراخدار از قابلمه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. مک اند چیز را در ظرف مورد نظر بچینید، مقداری نمک روی آنها بپاشید و همراه سس دلخواه سرو کنید

5

مکاند چیز قالبی

مخلوط را داخل قالب مستطیلی حاوی کاغذ روغنی بریزید و سطح آن را با پالت صاف کنید سپس بهمدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، مواد را روی خمیریوفکا برگردانید و و آن را با خمیر رول کنید و از اطراف نیز خمیر را جمع کنیدتا کاملا سطح مک اند چیز با خمیر پوشانده شود سپس در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 قرار دهید تا سطح آن طلایی رنگ شود. .

نکات آشپزی به روایت سانازسانیا

امتیاز و دیدگاه کاربران

ثبت امتیاز

ثبت دیدگاه

پرسش و پاسخ

دوره‌های مرتبط

پرطرفدارترین دستورات غذایی