آرد، نمک، پودر سير، فلفل چيلي و رُزماري را در ظرفي ريخته و با يکديگر مخلوط کنيد.
2
مايه خميرترش را در 1/2 پيمانه آب ولرم حل کنيد، بگذاريد 15 دقيقه بماند تا مايه خمير به عمل بيايد. پس از اين مدت، 250 ميليليتر آب به آن بيافزاييد و هم بزنيد، سپس آن را به مخلوط بالا بيافزاييد و با دست ورز دهيد تا خمير نرم و يکدستي بهدست آيد.
3
زيتون سبز و سياه را به مايه بالا بيافزاييد و به ورز دادن ادامه دهيد. کف و ديوارههاي ظرفي را بهوسيله قلمموي مخصوص آشپزي، به مقداري روغن زيتون آغشته کنيد، سپس خمير بهدست آمده را در آن قرار دهيد، روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و بگذاريد يک ساعت در دماي محيط بماند تا حجم آن سه برابر شود.
4
پس از اين مدت، خمير را از ظرف خارج کنيد و روي سطح آردپاشيشده ورز دهيد، سپس آن را با وردنه بهشکل بيضي پهن کنيد و بگذاريد 45 دقيقه ديگر، روي سطح کار بماند.
5
پس از اين مدت، خمير را داخل قالب لوف که با کاغذ روغني پوشاندهايد، قرار دهيد و 30 تا 45 دقيقه در طبقه وسط فري که از 15 دقيقه قبل، روي حرارت 240 درجه سانتيگراد گرم کردهايد، قرار دهيد تا بپزد.
6
پس از اين مدت، قالب را از فر خارج کنيد و روي آن را با فويل آلومينيومي بپوشانيد و 20 دقيقه ديگر در طبقه وسط فر، روي همان درجه حرارت قرار دهيد. پس از اين مدت، قالب را از فر خارج کرده و بگذاريد 30 دقيقه بماند تا خنک شود. پس از اين مدت، نان زيتون را بهوسيله کاغذ روغني از قالب خارج کرده، کاغذ روغني را از آن جدا کنيد، برش بزنيد و سرو کنيد.
نکات آشپزی به روایت سانازسانیا
در صورتیکه میخواهید روی نان برشته شود، میتوانید در انتهای پخت، فویل را از روی آن بردارید.