آردها را همراه شکر، خمیرمایه، بهبوددهنده و آب سرد در مخلوطکن ریخته و بهمدت 3 دقیقه، با دورِ کُند هم زده تا کاملا یکدست شود.
2
نمک و کره را به مخلوط آرد بیافزایید و بهمدت 8 دقیقه با دورِ تُندِ مخلوطکن هم زده تا خمیر نرم و لطیفی بهدست آید (اگر خمیر شل بود میتوانید از بالای میکسر مقداری آرد را به تدریج به آن اضافه کرده تا خمیر به دیوارههای مخلوطکن نچسبد و اگر خمیر سفت بود کمی آب ولرم را به همین روش به آن بیافزایید تا خمیر جمع شود).
3
خمیر را از مخلوطکن خارج کنید و آن را داخل کاسه چربشده قرار داده و روی خمیر را با اسپری روغن، کمی چرب کنید. روی کاسه را با پارچه مرطوب یا سلفون کمی شُل بپوشانید و بهمدت 10 دقیقه در جای گرم استراحت دهید.
4
از خمیر به اندازههای 200 گرمی برداشته و آنها را روی سطح صاف، چانهگیری کنید و به شکل گرد فرم دهید، سپس چانهها را روی سینی فر چرب و آردپاشی شده چیده و آن را با پارچه پوشانده و بهمدت 90 دقیقه دیگر استراحت دهید.
5
در مدت زمان استراحتِ خمیر، فر را از 30 دقیقه قبل، روی حرارت 210 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید (در صورت استفاده از فر برقی، باید حالت پختِ پایین و فن کانوکشن و برای استفاده از فر گازی؛ حرارت پایینِ آن را انتخاب کنید).
6
روی خمیرها را بهوسیله قلمموی مخصوص آشپزی، بهآرامی، به تخممرغِ همزده آغشته کرده، سپس مقداری مغز دانه آفتابگردان را روی آنها بپاشید و سینی را بهمدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار داده تا بپزند و روی نانها طلاییرنگ شوند.
7
پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده، نانها را بهمدت 30 دقیقه روی توری سیمی قرار داده تا خنک شوند، سپس سرو کنید.
نکات آشپزی به روایت سانازسانیا
بهبود دهنده پودری در این دستور ایزی جو، بهبودهنده تخصصی نان جو است.
برای جلوگیری از خشک شدنِ نان ها و خوش رنگ شدنِ رویه نان ها یا همان پوسته نان؛ یک عدد سینی فر را از آب جوش پُر کرده و در طبقه پایین فر قرار دهید (مقدار آب باید درحدی باشد که تا مدت زمان پختِ نان، تمام نشود).
آرد روگن یا چاودار، آردی صنعتی است و در صورت عدم دسترسی به آن، می توانید به همان مقدار، آرد جو اضافه کنید.