کیک اسفنجی با خامه وانیلی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
نفرات 0 نفر
آماده سازی 0 دقیقه
پخت 0 دقیقه
طرز تهیه کیک اسفنجی با خامه وانیلی

مواد لازم

راهنما
تخم‌مرغ 2 عدد
شکر (نرم و دانه‌ریز) 150 گ
وانیل 1/4 ق.چ
کره (ذوب‌شده) 150 گ
آرد گندم (الک‌شده) 150 گ
بیکینگ‌پودر 1 ق.چ
نمک 1/8 ق.چ
خامه وانیلی 350 گ

روش تهیه

1

در ظرفي، تخممرغ، شکر و وانيل را با همزن برقي هم بزنيد تا بهصورت کرم درآيد، سپس کره را به آن اضافه و کاملاً مخلوط کنيد.

2

در ظرفي آرد، بيکينگپودر و نمک را الک و مخلوط کرده و به کرم آمادهشده بيافزاييد و با ليسک کاملاً مخلوط کنيد.

3

کف دو قالب کیک 20 سانتی‌متری را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید.

4

فر را از 15 دقیقه قبل، روي حرارت 170 درجه سانتيگراد تنظيم و گرم کنيد.

5

مايه کيک را داخل قالبها بريزيد، سپس قالب‌ها را به‌مدت تقریبا 50 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا کیک‌ها بپزند.

6

پس از پخت کيک، آن را از فر خارج کرده و بگذاريد تا در دماي محيط خنک شود، سپس روي لايه اول کيک را با خامه وانيلي بپوشانيد و لايه دوم را روي آن بگذاريد، کيک را به‌مدت 4 ساعت در يخچال قرار داده تا خودش را بگیرد. پس از این مدت، کیک آماده سرو است.

نکات آشپزی به روایت سانازسانیا

امتیاز و دیدگاه کاربران

ثبت امتیاز

ثبت دیدگاه

پرسش و پاسخ

دوره‌های مرتبط

پرطرفدارترین دستورات غذایی