در ظرفي، تخممرغ، شکر و وانيل را با همزن برقي هم بزنيد تا بهصورت کرم درآيد، سپس کره را به آن اضافه و کاملاً مخلوط کنيد.
2
در ظرفي آرد، بيکينگپودر و نمک را الک و مخلوط کرده و به کرم آمادهشده بيافزاييد و با ليسک کاملاً مخلوط کنيد.
3
کف دو قالب کیک 20 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید.
4
فر را از 15 دقیقه قبل، روي حرارت 170 درجه سانتيگراد تنظيم و گرم کنيد.
5
مايه کيک را داخل قالبها بريزيد، سپس قالبها را بهمدت تقریبا 50 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا کیکها بپزند.
6
پس از پخت کيک، آن را از فر خارج کرده و بگذاريد تا در دماي محيط خنک شود، سپس روي لايه اول کيک را با خامه وانيلي بپوشانيد و لايه دوم را روي آن بگذاريد، کيک را بهمدت 4 ساعت در يخچال قرار داده تا خودش را بگیرد. پس از این مدت، کیک آماده سرو است.