مرینیت گوشت

مرینیت گوشت

روش1
روغن زیتون / 1/3 پیمانه
آب‌لیموترش / 1/4 پیمانه
پونه کوهی / 1/2 قاشق چای‌خوری
نمک / 1 قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه (پودرشده) / 1 قاشق چای‌خوری

روش 2
روغن زیتون / 1/2 پیمانه
سرکه / 1/2 پیمانه
نمک / 1/2 قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه (پودرشده) / 1/4 قاشق چای‌خوری
ادویه کاری (پودرشده) / 1/2 قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ / 1 عدد

روش 3
پیاز (رنده‌شده) / 1 عدد
آب‌لیموترش / 1/3 پیمانه
روغن زیتون / 1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) / به مقدار لازم
 

نظرات

مطالب مرتبط

استاک گوشت

استاک گوشت برای انواع سوپ، خوراک، خورش و آش می‌تواند پایه مناسبی باشد و در اصل جایگزینی مناسب برای آب است.

بلانچ

آموزش تکنیک بلانچ کردن

برش مرغ 4 تکه

آموزش مرحله به مرحله برش مرغ به 4 تکه

برش مرغ 8 تکه

آموزش مرحله به مرحله برش مرغ به 8 تکه

پربازدید‌ترین‌ها